Sanicar huren in Groesbeek en
regio Nijmegen

De renovatie van uw badkamer kan erg vervelend zijn. De kosten en de duur van het project kunnen een reden zijn om geen nieuwe badkamer aan te schaffen. Veel menen zien de renovatie van een badkamer als een zorgenkindje. Laat u ontzorgen en neem contact op met Straatman Installatietechniek. Bij ons duurt een badkamerverbouwing niet langer dan drie weken. We realiseren op maat gemaakte badkamers aan de hand van uw renovatie-ideeën. Daarnaast huurt u bij ons een sanicar, de mobiele badkamer en ideale tijdelijke oplossing. Zo kunt u gewoon douchen en gebruikmaken van het toilet tijdens de badkamerverbouwing.

Badkamer

Wilt u een nieuw design voor uw badkamer? We installeren complete badkamers, geheel naar uw wens. We gaan met u naar showrooms en adviseren u bij de keuze voor uw badkamer. Denk daarbij aan het sanitair, de tegels en de indeling van uw nieuwe badkamer. Indien nodig breken we de oude badkamer af en bouwen we alles nieuw in. De totale renovatie duurt maximaal 3 weken. Bij ons huurt u eventueel ook een sanicar, zodat u tijdens de renovatie gewoon kunt douchen.

Zorgeloos uw badkamer renoveren? Neem contact op met Straatman Installatietechniek voor een vrijblijvende offerte.

Vraag uw offerte aan

Sanicar huren

Een sanicar is de ideale oplossing voor tijdens uw renovatie. De mobiele badkamer is compact en binnen enkele minuten gebruiksklaar op plaatsen waar elektriciteit (220V/16 Amp.) en water aanwezig is. Het gebruikte water wordt via de douche en het toilet afgevoerd. De afvoerslang laat u bijvoorbeeld eindigen in een put. De sanicar is geen chemisch toilet. Het douchewater wordt verwarmd door een douchegeiser.

Afmetingen:

  • Lengte: 4,50 meter
  • Breedte: 2,20 meter
  • Hoogte: 2,70 meter


Huurprijs per week:

  • € 120,- incl. btw (€ 99,17 excl. btw)


Transport:

  • € 4,50 p/km (gerekend van Groesbeek naar het afleveradres)
Huur uw eigen sanicar